Tarih: 2020-07-24 17:24:55

Kitap güçtür, unutmayalım ki bizi okumak kurtaracaktır.

GELECEK BİLİMDE, GELECEK ÇOCUKTA

Kitap güçtür, unutmayalım ki bizi okumak kurtaracaktır.

Bütün gelişim alanlarına katkı sağlayan kitapla erken yaşta tanışmak, sonraki yıllarda okumayı öğrenmeye karşı duygu ve tutumları oluşturmada ilk adımdır. Yalnızca başarının ve gücün değil kendini tanımanın, doğru yolda yürümenin sırları da kitap sayfalarında gizlidir.
Okumayı yaygınlaştırırken, okuryazar sayısında da dünya ülkeleriyle yarışacak bir düzeye erişmeye çaba harcamak bu noktada önemlidir.

Ulu Önder’in de öngördüğü gibi Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak gençlerimizi bilgiyle beslemek için AFİDER olarak dezavantajlı bölgelerdeki okulların kitap ihtiyaçlarını karşılamaktan gurur duyuyoruz. Yaşamı güzelleştiren kitabı çocuğun yaşamında bir demirbaş yapmak, okumayı sevdirmek için daha evvel olduğu gibi şimdi de var gücümüzle
çalışıyoruz.

Geleceğin mimarı çocuklar ve gençlerin hayatlarına dokunmak, katkı sağlamak için kütüphane bağışı çalışmalarımız bizim için oldukça önemli. Bizler de bunun bilinciyle AFİDER olarak, öğrencinin kitaba ulaşmasını kolaylaştıracak yeni ortamlar yaratıp bu
ortamları çeşitli kitaplarla zenginleştiriyor, projelerimizin devamlılığını sağlıyoruz.
Çalışmalarımızı sadece kitap bağışıyla sınırlı bırakmıyor, zekâ oyunları atölyeleri

ve özel eğitim sınıfları ile eğitime ve eğitimciye destek olmaya hızla devam ediyoruz. AFİDER olarak üzerimize düşen görevi yaptığımız için mutlu ve gururluyuz. Dezavantajlı okullardaki çocukların yüzü kitaplar ile gülmeye devam edecek! Unutmayalım ki bizi okumak
kurtaracaktır.

Bu Etkinlik Toplam 21 Defa Okunmuştur.

[Geri Dön]

Bu Faaliyete Ait Resimler