Fenerbahçe Ülker 69-59 Darüşşafaka (Genç Erkekler)

Tarih: 2014-12-18 16:48:56

Fenerbahçe Ülker Genç Takımı, Genç Erkekler Final Grubu maçında Caferağa Spor Salonu’nda Darüşşafaka ile karşılaştı. Takımımız mücadeleden 69-59 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Ülker 69-59 Darüşşafaka (Genç Erkekler)

Karşılaşmaya 0-4 geride başlayan sarı lacivertliler savunması ile oyunu dengeledi ve öne geçti. Farkı 15-10 ile 5 sayıya kadar çıkartan Fenerbahçe Ülker, son bölümde top kayıpları yapmasına rağmen ilk on dakikayı 17-14 üstün tamamladı.

İkinci çeyrekte her iki takımda da savunma sertliği ön plandaydı. Rakibine kolay sayı şansı tanımayan Fenerbahçe Ülker’de Darüşşafaka da aynı şekilde cevap verince son üç buçuk dakikaya takımımız 1 sayı farkla, 27-26 önde gitti. Kalan süreyi daha iyi kullanan Darüşşafaka, soyunma odasına 32-32 eşitlikle gitti.

Üçüncü çeyrek Darüşşafaka önderliğinde geçildi. Bu bölümü 14-11 önde tamamlayan Darüşşafaka, son on dakikaya 46-43’lük avantajla gitti.

Son çeyrekte Fenerbahçe Ülker oyuna ağırlığını koydu. Egehan Arna ile skor bulan takımımız 26-13 üstünlük sağlığı bu periyodun sonunda karşılaşmadan 69-59 galip ayrıldı. Fenerbahçe Ülker’de bu karşılaşmanın en skorer isimleri 31 sayıyla Egehan Arna ve 12 sayıyla Ömer Faruk Yurtseven oldu. Ömer, aynı zamanda 11 de ribaund topladı.

Bu Haber Toplam 1254 Defa Okunmuştur.

[Geri Dön]