Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları başladı

Tarih: 2014-12-18 16:51:52

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 14. haftasında, 19 Aralık Cuma günü, deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerimizde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanl

Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları başladı

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00’te başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dünkü Bayburt maçının on birinde başlayan ve 45 dakikadan fazla görev alan oyuncularımız rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, dar alanda yaptıkları çift kale maçla sürdürdü. Antrenman, bireysel çalışmalarla noktalandı.

Webo’nun adalesinde ödem tespit edildi

Dünkü Bayburt maçının ikinci yarısında, arka adalesinde ağrı hissettiği için oyundan çıkan Pierre Webo’nun, Medical Park Göztepe Hastanesi’nde bugün MR’ı çekildi. MR sonucuna göre sağ üst arka adalesinde ödem tespit edilen Webo’nun tedavisine başlandı.

Hakan Cinemre ve Serder Kesimal, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

SAİ Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları, Can Bartu Tesislerimizde 18 Aralık Perşembe günü yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 11.00’de başlayacak bu antrenmanın ardından, öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Takımımız Kayseri’ye hareket edecek.

Bu Haber Toplam 1172 Defa Okunmuştur.

[Geri Dön]