Afider Öğle Fenerini Ayhan Güngör Motorlu Araçlar Mercedes-Benz Servisinde Yaktı

AFİDER, hız kesmeden Öğle Feneri’ni yakmaya devam ediyor. Üyelerimizden Filiz Vural’ın Servis Pazarlama Sorumlusu olduğu Ayhan Güngör Motorlu Araçlar Mercedes-Benz Servisinde Sarı- Lacivert konseptli AFİDER bayraklarının yer aldığı Öğle Feneri kokteylini gerçekleştirdik.

AFİDER, hız kesmeden Öğle Feneri’ni yakmaya devam ediyor.

Üyelerimizden Filiz Vural’ın Servis Pazarlama Sorumlusu olduğu Ayhan Güngör Motorlu Araçlar Mercedes-Benz Servisinde Sarı- Lacivert konseptli AFİDER bayraklarının yer aldığı Öğle Feneri kokteylini gerçekleştirdik. Üyelerimizi kaynaştıran kokteylimizde yeni üyelerimizin plaketlerini vermenin gururunu yaşarken Başkan Vekilimiz Sinan Yaşar yaptığı konuşmada, “Bu güzel kokteylde buluşma fırsatını sağladığı için Sayın Ayhan Güngör ve Sayın Filiz Vural’a teşekkür ederiz. AFİDER gerek sosyal sorumluluk projeleri gerekse amatör sporlara verdiği katkı ile üyelerinin  aile olduğu güçlü bir dernektir. Günden güne büyüyen ailemizde, tüm değerli üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

AFİDER ailesi olarak bu güzel organizasyonda bize kapılarını açan Ayhan Güngör Motorlu Araçlar Mecedes-Benz Genel Müdürü Ayhan Güngör ve Üyemiz Sayın Filiz Vural'a en içten teşekkürlerimizi sunarız.