AFİDER Topuk Yaylası’na Çıkarma Yaptı

Geleneksel Topuk Yaylası gezimizi vefat eden üyemiz Gürol Şahin anısına 6-7 Nisan tarihlerinde gerçekleştirdik. Sabah saatlerinden başlayan aktivitelerle üyelerimiz birbirleri ile tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. Akşam gala yemeğinde de, Fatih ve grubu Şamata Band ile misafirlerimiz gece geç saatlere kadar keyifli vakit geçirdiler.

Yeni üyelerimize plaketlerini takdim eden Başkanımız Engin Aygüney yaptığı konuşmada, misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kulübümüzün Fener Ol Kampanyası’nı dernek olarak desteklediğimizi ve büyük oranda yardım topladığımızı söyleyen Engin Aygüney, gerçekleştirdiğimiz projeler hakkında da misafirlerimizi bilgilendirdi.

Doğumgünü olan üyelerimize pasta kesiminden sonra, Gece dışarda yakılan AFİDER yazısı ve havai fişek gösterisi ile sonlandırıldı.

FB TV’de yayınlanmak üzere Fener Ol Kampanyası için üyelerimizin düşüncelerini alarak videoda hazırlandı.