EDİTÖR YAZISI

Sizlerle son buluşmamızın üzerinden yaklaşık bir seneden fazla bir zaman geçti… 2021 senesinin bir almanağı olarak hazırladığımız bu sayımızda Ülkemizde, Spor Kulübümüzde, Derneğimizde kısacası tüm yaşam alanlarımızda pek çok değişiklik oldu.

Pandemi ile yaşamaya alıştık mesela… Sporsuz kaldık epeyce bir süre…Takımımızın yanında olamadık sahada. Şimdi yavaş yavaş süreç normalleşmeye başladı. Takımızın hep yanında olduğumuz gibi Derneğimiz ile de pek çok aktivite yaptık. Belki gidemedik maçlara ama bir takım ruhu ile hep birlikte izledik.

Derneğimiz ile pandemi süreci demeden sosyal sorumluluk kampanyalarımızı devam ettirdik. Gelenekselleşen Ramazan Ayı yardımlaşmamızın yanında AFİDER Kütüphaneleri projemizi hız kesmeden devam ettirdik.

Aile fertlerimizden hiç ayırmadığımız üyelerimiz ile pandemi sürecinin normalleşmesi ile karantina sürecinin acısını çıkarırcasına özlem giderdik, bol bol bir araya geldik. Kahvaltı düzenledik, kokteyl ve balo gerçekleştirdik. Maç organizasyonları yaptık.

2022 senesinin 2021’in tüm kötü anlarını unutturması dileği ile gelmesini temenni ediyor, başta sağlık, ülkemize huzur ve refah, takımımıza şampiyonluk getirmesini diliyorum.