Fener Ol İçin Bir Araya Geldik

Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Fenerbahçe Spor Kulübü ziyaretinin 101. ve Kulübün kuruluşunun 112. yıl dönümü nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikte, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü öğrencileri “Halk Dansları ve Teatral” gösterisini düzenledik. 80 kişilik dev kadro ile “Fener Ol” kampanyasına destek olmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz gösteriye, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda Fenerbahçeli katıldı.

Düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaptığından dolayı Başkan Yaşar’a plaket takdim eden AFİDER Yönetim Kurulu Başkanı Engin Aygüney yaptığı açılış konuşmasında, “2010 yılından beri faaliyetlerini sürdüren derneğimizin ilk hedefi Fenerbahçe Spor Kulübü’nü Ankara’da en iyi şekilde temsil edip destek olmaktır. Bu güne kadar özellikle çocuklar için onlarca sosyal sorumluluk projesine imza atmış olan AFİDER, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden yürüyen ve ilkelerine bağlı olan bir neslin yetişmesi için var gücüyle çalışmaktadır. Düzenlemiş olduğumuz bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a da çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte her yaş grubundan çocuklar ve gençler, sergiledikleri performansla salondaki kalabalığa keyifli anlar yaşattılar. Türk Bayrakları ve Fenerbahçe Bayrakları ile söylenen marşlarla etkinlik son buldu.