Haber Ara



2015 İftar Yemeği Organizasyonumuz

Ankara Fenerbahçeli İşadamları ve Yöneticiler Derneği (AFİDER) ailesi olarak 23.06.2015 Salı günü Kulübümüzün İncek Tesisleri’nde geleneksel iftar yemeğimiz düzenlenmiştir.

Üyelerimizin yoğun katılımının yanı sıra eski Sağlık Bakanı Sayın Osman Durmuş, İstanbul Eski Milletvekili Sayın Ümit Şafak, TÜSİAV Başkanı Sayın Veli Sarıtoprak, GGYD Başkanı Sayın Nezih Allıoğlu ve OSİAD Başkanı Sayın Ahmet Kurt’un da onur verdiği iftar yemeğimiz öncesinde Şeb-i Arus törenleri Neyzenbaşı Sayın Noyan Özatik misafirlerimize ney taksimi vermiştir.

İftar sonrasında, 2015 Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası yıldızlar kategorisnide Kulübümüz adına ülkemizi temsil eden ve  büyük bir başarı ile ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazanan Sayın Beyza Saraçoğlu’na ödülünü Sağlık Eski Bakanı Sayın Osman Durmuş ile Başkanımız İlker Arabacıoğlu takdim etmişlerdir.

İftar yemeğimizi ilahi ney nağmeleri ile aydınlatan Sayın Noyan Özatik’e ise Derneğimizin simgesi haline gelen Afiderman heykelciği Başkanımız Sayın İlker Arabacıoğlu tarafından takdim edilmiştir.

Bu vesile iftar davetimizi onurlandıran  başta Sayın Osman Durmuş, Sayın Ümit Şafak, Sayın Veli Sarıtoprak, Sayın Nezih Allıoğlu ve Sayın Ahmet Kurt olmak üzere tüm üyelerimize sonsuz sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Allah daha nice Ramazanlara birlikte vasıl olmayı nasip etsin inşallah.

Bu Konuya Ait Resimler

AFİDER ile ilgili sorularınız mı var?

Sorularınız ve önerileriniz için bizi arayabilirsiniz.