2016'ya Merhaba Balosu

Derneğimiz üyeleri ve aileleri 19/12/2015 Cumartesi günü 2016'ya Merhaba balomuzda gönüllerince eğlendiler.

Açılış konuşmalarını Genel Sekreterimiz Sayın Serkan Ağar ve Başkanımız Sayın İlker Arabacıoğlu'nun yaptığı balomuzda sponsorlarımız Hidrolift firması sahibi Sayın Volkan Arslan, UTT Ltd.Şti. sahibi Sayın Uğurhan Cemal Tezer, KAİAD Başkanı Sayın Murat Camadan, Çalıkıran Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İhsan Bülent Çalıkıran, TALU Organizasyon sahibi Sayın Seracettin Ataç ve Doğukan Organizasyon sahibi Sayın Nafi Demirbağ'a hediyelerini Başkanımız Sayın İlker Arabacıoğlu takdim etti.

Yeni üyelerimize plaketlerini balomuza onur veren Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Sayın Özgür Volkan Ağar, TÜSİAV Başkanı Sayın Veli Sarıtoprak, GGYD Başkanı Sayın Nezih Allıoğlu, Karadenizli İşadamları Derneği Başkanı Sayın Murat Camadan, TRT HD Kanal Koordinatörü Sayın Kürşat Özkök, YATSİAD Başkanı Sayın Yıldıray Yoldar ve TSYD Ankara Şubesi Başkanı Sayın Kerem Öncel verdiği gecede, önce "Uzun Hikaye" grubunun şarkılarına eşlik eden üyelerimiz ve misafirlerimiz, ardından sahne alan "Necati ve Saykolar" grubu ile muhteşem bir gecenin mimarı oldular.

2016 yılının başta Fenerbahçemize şampiyonluk olmak üzere tüm üyelerimize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ederiz.