Haber Ara



Ali Koç ile Bir Aradaydık

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanımız Sayın Ali Koç ile Ankara'da bir araya geldik. Kulübün ve Fener Ol kampanyasının mevcut durumu ve önümüzdeki dönem planlamaları için görüş ve önerilerin paylaşıldığı toplantıya Dernek Başkanımız Engin Aygüney ve Yönetim Kurulu Üyemiz Köksal Ünal katıldı. Toplantı sonrasında Afiderman plaketi ve Onursal Başkanlık sertifikası Sayın Ali Koç'a takdim edildi.

Devamını Oku

AFİDER Büyüyor

Yönetim Kurulu Başkanımız Engin Aygüney, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte eski Ekonomi Bakanı Danışmanı Sayın Abdulkadir Tecimer ile bir araya geldiler. AFİDER projelerinden bahseden Başkanımız Aygüney, Tecimer'e AFİDER dergilerini takdim ederek gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarımızı da anlattı. Derneğimize fahri üye olan Abdulkadir Tecimer'e kabullerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Devamını Oku

AFİDER Topuk Yaylası’na Çıkarma Yaptı

Geleneksel Topuk Yaylası gezimizi vefat eden üyemiz Gürol Şahin anısına 6-7 Nisan tarihlerinde gerçekleştirdik. Sabah saatlerinden başlayan aktivitelerle üyelerimiz birbirleri ile tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. Akşam gala yemeğinde de, Fatih ve grubu Şamata Band ile misafirlerimiz gece geç saatlere kadar keyifli vakit geçirdiler.

Devamını Oku

AFİDER Tanışma Kokteyli

AFİDER olarak üyelerimizin birbiriyle tanışmaları amacıyla dernek merkezimizde kokteyl düzenledik. Yeni üyelerimize plaket, sertifika ve kartlarını takdim ettiğimiz kokteylin açılış konuşmasında Başkanımız Engin Aygüney Tek Kart ile ilgili bilgi verdikten sonra, “Pek çok işletme ile yaptığımız anlaşma gereği üyelerimize özel indirim aldık, yakın zamanda OPET ile de anlaşma sağlayacağız.” dedi.

Devamını Oku

AFİDER 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı

AFİDER olarak üyelerimizden Görkem Sarıyüce’nin işletmesi olan Közbiber Ocakbaşı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında üyelerimiz ve misafirleri ile bir araya geldik. LÖSEV’in sunum yaparak farkındalık yarattığı kahvaltı organizasyonumuzda Başkanımız Engin Aygüney ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, üyelerle tek tek ilgilenerek sohbet ettiler.

Devamını Oku

ATA’mızı Ziyaret Ettik

5. Dönem AFİDER Yönetim Kurulu olarak, üyelerimiz ve aileleri ile birlikte ilk ziyaretimizi Ata’mıza yaptık. Fenerbahçe atkılarımız ile kalabalık bir grup olarak Anıtkabir’e yaptığımız ziyaret Aslanlı Yol’da yürüyüşle başladı. Başkanımız Engin Aygüney, kırmızı beyaz karanfillerden oluşan çelengi, Atatürk'ün mozolesine bıraktı.

Devamını Oku

AFİDER ile ilgili sorularınız mı var?

Sorularınız ve önerileriniz için bizi arayabilirsiniz.