Haber Ara



EDİTÖR YAZISI

Sizlerle son buluşmamızın üzerinden yaklaşık bir seneden fazla bir zaman geçti… 2021 senesinin bir almanağı olarak hazırladığımız bu sayımızda Ülkemizde, Spor Kulübümüzde, Derneğimizde kısacası tüm yaşam alanlarımızda pek çok değişiklik oldu.

Devamını Oku

#adilfutbol #Fenerbahçe

2020-2021 sezonunun 12. haftasına girmek üzere olduğumuz şu günlerde Süper Lig'de yapılan ve kulübümüzün şampiyonluk hedefini doğrudan etkileyen fahiş hakem hataları Dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren Fenerbahçe dernekleri olarak bizleri son derece rahatsız etmektedir.

Devamını Oku

Yönetim Kurulumuz Salgının Ardından İlk Kez Toplandı

Ankara Fenerbahçeli İş İnsanları Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen koronavirüs salgınının ardından ilk kez toplandı. Toplantımız Turan Güneş Bulvarı 102/5 adresindeki yeni dernek merkezinde Yönetim Kurulumuzun sosyal mesafe kuralına uygun bir oturma düzeninde ve maske ile toplantıya katılımları sağlandı.

Devamını Oku

Taraftarımız İnansın Bu Sene O Sene! - Röportaj

Ankara Fenerbahçeli İş İnsanları Spor Kulübü Derneği (AFIDER) Başkanı Engin Aygüney Ankara Masası özel yayınında Gökhan Gökyıldırım’ın sorularını yanıtladı. Başkan Aygüney, derneğin amaçlarından bahsettiği röportajda Fenerbahçe kulübüne yapılmaya çalışılan katkı ve faaliyetleri anlattı.

Devamını Oku

BESİYAD Derneğimize Ziyarette Bulundu

Beşiktaşlı Sanayici İş İnsanları ve Yatırımcıları Derneği (BESİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ahmet Münir Yaşar ile Yönetim Kurulu Üyeleri derneğimizi ziyaret ettiler. Gerçekleştirilecek ortak projeler üzerine istişarelerde bulunarak ortak komite kuruldu. Başkanımız Engin Aygüney, Yaşar’a plaket takdiminde bulundu.

Devamını Oku

AFİDER ile ilgili sorularınız mı var?

Sorularınız ve önerileriniz için bizi arayabilirsiniz.