Haber Ara



Afider'den Birlik Olma Mesajı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında takımımız ve Trabzonspor arasındaki mücadeleyi izlemek adına iki takım taraftarları olarak bir araya geldik. Sporun birlik ve beraberlik duygularını perçinlediği etkinlikte, Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Hacıfazlıoğulu, dostluk nişanesi olarak AFİDER Başkanı Engin Aygüney’e el yapımı kemençe hediyesinde bulundu.

Devamını Oku

Gazilerle Moral Maçı

Başkanımız Engin Aygüney ve üyelerimiz ile, TSK Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki futbol sahasında ampute gazilerle futbol müsabakası düzenledik. Maçı gazilerden oluşan takım 5-1 kazandı.

Devamını Oku

Yılmak Yok Yola Devam

Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle birçok şirketin uzaktan/evden çalışma sistemine geçtiği bu dönemde, salgın riskini en aza indirmek en önemli gayemiz oldu. Bizler de AFİDER ailesi olarak çalışmalarımıza daha önce olduğu gibi bu zorlu dönemde de aynı kararlılıkla ve şevkle devam ediyoruz. Yönetim Kurulu olarak azmimizden ve çalışma hevesimizden ödün vermiyor, dernek çalışmalarımızı ve toplantılarımızı son gaz sürdürüyoruz.

Devamını Oku

AFİDER 2020'ye "Merhaba" Dedi

AFİDER 2020'ye merhaba dedi. Üyelerimiz, misafirleri ve pek çok sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin yanı sıra Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı M. Burhan Karaçam’ın da katılımı ile düzenlenen AFİDER 2020 Yılbaşı Balomuzu coşkulu bir kalabalık ile gerçekleştirdik.

Devamını Oku

Fenerbahçeliler Yenimahalle’de Buluştu - Basın

ANKARA Fenerbahçeli İş İnsanları Spor Kulübü Derneği (AFİDER) Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Fenerbahçe Spor kulübünü ziyaretinin 101. ve kulübün kuruluşunun 112. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü öğrencileri "Halk Dansları ve Tiyatral" gösterisi sergiledi.

Devamını Oku

FENER OL’a Balonlu Gönderme

Üyelerimizden Görkem Sarıyüce’nin sahibi olduğu Köz Biber Ocakbaşı’nda üyelerimiz ile bir araya gelerek geleneksel iftar yemeğimizi gerçekleştirdik. Kalabalık geçen yemek sonrası “Fener Ol” Kampanyasına dikkat çekmek için katılımcılarımızla birlikte Fenerbahçe balonlarımızı gökyüzüne gönderdik.

Devamını Oku

WinWin’e AFİDER’den 506 Forma Desteği

Tv8-Fenerbahçe iş birliğinde gerçekleştirilen WinWin kampanyası kapsamında üyelerimizin destekleri ile 506 forma satın alınarak takımımıza destek olduk. Canlı yayına bağlanan AFİDER Yönetim Kurulu Başkanı Engin Aygüney, Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmede, derneğimizin “Fener Ol” Kampanyasına verdiği desteklerden bahsetti.

Devamını Oku

AFİDER ile ilgili sorularınız mı var?

Sorularınız ve önerileriniz için bizi arayabilirsiniz.