Haber Ara



İlk Yönetim Kurulu Toplantımız

2019-2021 dönemi, derneğimizin ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdik. Yeni oluşturulan komitelerimiz ile daha fazla icraat yapacağımız bir dönem olması dileği ile..

Devamını Oku

AFİDER Yönetim Kurulu Güven Tazeledi

19.01.2019 tarihinde üyemiz Metin Bozkurt’un sahibi olduğu The Green Park Hotel’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulumuzda Başkanımız Engin Aygüney yenilenen Yönetim Kurulu ile birlikte yeni dönemde de oy birliği ile tekrardan AFİDER’in Başkanlığına seçildi.

Devamını Oku

ASGİAD’dan Derneğimize Plaket

Anadolu Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği’nin (ASGİAD) Hilton Garden Inn Hotel’de gerçekleştirdiği Yılbaşı Balosu ve Lansman Gecesi’ne katıldık. Ebru Yaşar’ın sahne aldığı ve geç saatlere kadar eğlencenin sürdüğü bu şık gecede ASGİAD Başkanı Harun Pek, katılımlarımızdan dolayı Derneğimiz adına Başkan Vekilimiz Sinan Yaşar’a plaket takdim etti.

Devamını Oku

ASGİAD’dan Derneğimize Ziyaret

Anadolu Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği (ASGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Harun Pek ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini derneğimizde ağırladık. Henüz taze bir dernek olan ASGİAD’ın önümüzdeki süreçlerde planladığı projelerden bahseden Harun Pek, Başkanımız Engin Aygüney ile istişarelerde bulundular.

Devamını Oku

Geleneksel Öğle Fener’imizi yaktık

Üyelerimizden Mehmet Yalçın’ın sahibi olduğu Yaldem Tekstil Oran Sarar mağazasında Geleneksel “Öğle Fener’i”mizi bir kokteyl eşliğinde yaktık. Mehmet Yalçın’ın üyelerimize özel uyguladığı indirim ile üyelerimiz yeni yıl hediyelerini de alma fırsatını yakaladılar.

Devamını Oku

AFİDER ile ilgili sorularınız mı var?

Sorularınız ve önerileriniz için bizi arayabilirsiniz.